Aktuelno

U inat svima prestala da farba kosu: "Volimo starije muškarce" – a šta je sa ženama? FOTO

Američka glumica Endi Mekdauel nedavno je prisustvovala premijeri filma "The Most Precious of Cargoes" u okviru 77. Kanskog festivala.

26.05.2024.

8:54

Izvor: superžena

5
U inat svima prestala da farba kosu: "Volimo starije muškarce" – a šta je sa ženama? FOTO
Profimedia

Podeli:

Ona je za tu priliku nosila haljinu sačinjenu od mnogobrojnih šljokica i bolero dizajniran u istom maniru. Celokupno izdanje je upotpunila jednostavnom šminkom, a oduševljenje posetilaca filmskog događaja izazvala je glumičina prirodna boja kose.

Kako se vidi, Mekdauel je za gorepomenutu priliku odlučila da stalizuje kosu u retro stilu, te je svoje prirodne pramenove blago uvila.

Profimedia

Inače, glumica je pre nekoliko godina odustala od farbanja kose i samim tim je dokazala da ne robuje standardima lepote, ali i duplim stndardima u Holivudskom svetu...

"Kada sam to uradiila, bilo mi je tako jasno da su moji instinkti bili u pravu jer se nikada nisam osećala moćnijom. Osećam se iskrenijom. Osećam kao da se ne pretvaram. Osećam se kao da prihvatam sebe tu gde jesam. Osećam se prijatno. I na mnogo načina, mislim da je sve to upečatljivije na mom licu. Jednostavno osećam da mi to odgovara", rekla je tada, te dodala:

Profimedia

"Volimo starijeg muškarca, volimo muškarce dok stare. Volela bih da to važi i za starije žene i idemo ka tome - znate, malim koracima".