Aktuelno

Najzgodnija Brazilka je zadivila: Ubitačno telo i elegancija na najvišem nivou FOTO

Viktorijin anđeo bez premca na Kanskom festivalu, može i ovako - bez previše otkrivanja...

24.05.2024.

9:18

Izvor: superžena

1
Najzgodnija Brazilka je zadivila: Ubitačno telo i elegancija na najvišem nivou FOTO
Profimedia

Podeli:

Slavna brazilska manekenka Izabel Gular (39) prisustvovala je premijeri filma "Beating Hearts" na 77. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu i pokazala predivan spoj lepote i elegancije.

Dok je mnoštvo lepotica ove godine odlučilo da ponese što oskudniju odeću i bude "slobodnije", lepa manekenka pridružila se onima koji su želeli da ostave utisak neobičnim kreacijama i besprekornom elegancijom.

Definitivno joj je pošlo za rukom, jer je u predivnoj haljini modnog brenda Stéphane Rolland mamila i poglede i uzdahe, te nam ponovo pokazala zbog čega se ubraja među najzgodnije žene sveta.

Profimedia

Braon toaleta prijanja uz telo i ima upečatljiv detalj duž sredine u beloj boji, dok su leđa gola, a najefektnija je voluminizirana kragna s volanima, koja izgleda glamurozno i spreda i otpozadi.

Koliko je zgodna ne moramo napominjati; na fotografijama se jasno vidi njeno savršeno zategnuto i oblikovano telo koje postiže zahvaljujući napornim i posvećenim treninzima. Ova lepotica nema šta ne može - trči, pliva, planinari, praktikuje jogu, pilates, vežba s tegovima...

Uživajte!