Aktuelno

Kad fudbaler prati modne trendove, ovako to izgleda: Ni štikle nisu problem FOTO

Francuski fudbaler Žil Kounde, prilikom dolaska u trening kamp, izazvao brojne reakcije modnim odabirom – najviše zbog toga što je nosio čizme s malo većom potpeticom.

30.05.2024.

11:39

Izvor: superžena

17
Kad fudbaler prati modne trendove, ovako to izgleda: Ni štikle nisu problem FOTO
Profimedia

Podeli:

Vremena se menjaju, donose i nove trendove, pa vidimo sve smelije odevne kombinacijea, a čini se da granice između ženske i muške garderobe već odavno nema. Ili je ima toliko da je minimalna.

Igrač Barselone, koji je stigao na pripreme za UEFA Evro 2024, očigledno se trudi da bude u centru pažnje i van fudbalskog terena, a ovog puta mu je i te kako pošlo za rukom – stajlingom koji je izazvao burne reakcije. Nosio je kratku kožnu jaknu, belu košulju i upečatljivu kravatu, kao i farmerke trapez kroja, a nesvakidašnji stajling je začinio "obaveznom"  torbom brenda Luj Viton i sunčanim naočarima.

Dok su jedni oduševljeni, drugi su ismevali njegov modni stil, ali jedno je sigurno – privukao je pažnju i izazvao brojne reakcije.

Profimedia

"Ovaj čovek je čist stil", "Nastavi da ih šokiraš", "Cipele su super", "Ne može ovo da bude golman", "Oblačiš se kao moja mama", "Kako te nije sramota da nosiš ovo?", "Šta je ovo?", neki su od komentara.

loader

Na sve to, Žil je, uz nekoliko fotografija objavljenih na Instagramu kako bi se pohvalio stajlingom, ostavio i poruku za sve one koji ga kritikuju.

"Da li me je briga? Ne, nije", poručio je na kraju objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jules Kounde (@jkeey4)