Aktuelno

Šok za šokom: Bilo je i gorih kreacija, ali Sindi Bruna je najviše razočarala FOTO

Ni Kanski festival, 77. po redu, nije mogao da prođe bez modnih iznenađenja, bolje rečno, šokova...

16.05.2024.

12:58

Izvor: superžena

2
Šok za šokom: Bilo je i gorih kreacija, ali Sindi Bruna je najviše razočarala FOTO
Profimedia

Podeli:

Drugi dan filmskog festivala u Kanu je završen, a na premijeri filmskog ostvarenja "Furiosa: A Mad Max Saga" poznate zvezde su nosile zanimljive, a neke i manje zanimljive odevne kombinacije.

Već na početku smo pisali čije toalete su odisale čistom elegancijom i svedenim krojem, a sada je na red došao i tekst o kreacijama koje su nas, blago rečeno, "pomerile sa mesta".

Prva na listi našla se ruska glumica Elena Lenina, prepoznatljiva po neobičnom, malo ekscentričnom ukusu za modu. Ona je za gorepomenutu premijeru filma ponela "toaletu" sačinjenu od geometrizovanog platna. Celokupno izdanje je upotpunila zanimljivom frizurom koju je, složićete se sa nama, teško opisati rečima.
Profimedia

Ni poznati di-džej Kidi Smajl nije oduševio svojim stajlingom. Kako se vidi, srebrno odelo sa crnim zvezdama i ljubičastim perjem nije ostavio utisak na širu javnost - bar ne pozitivni.

Profimedia

Pravo iznenađenje je bila odevna kombinacija čuvene manekenke Sindi Brune. Ona je za ovu priliku ponela sličnu kombinaciju, kao i prošle godine - "oversajz" odelo, međutim...

Međutim, ovog puta je napravila potpuni modni promašaj. Umesto pantalona, klasičnog kroja, koje bi savršeno pristajale njenoj kombinaciji, ona je odabrala maksi suknju i tako prekrila svoj zaštitni znak - duge i vitke noge.

Profimedia