Aktuelno

Odaberite kupaći koji će vam najbolje pristajati

Uvek smo u dilemi koji kupaći da kupimo, jer je ponuda šarolika i teško im je odoleti, ali koji je pravi izbor za vašu građu?

19.06.2024.

11:44

Izvor: Zadovoljna.hr

0
Odaberite kupaći koji će vam najbolje pristajati
Dmytro Buianskyi/Shutterstock

Podeli:

Koliko god nam trendovi svake godine nametali drugačije kupaće kostime i koliko god oni bili primamljivi i lepi, prednost bi ipak trebalo da dajemo onom modelu koji pristaje našoj građi tela.

1. Jabuka - naglašen stomak

Za ovu građu idealno su rešenje jednodelni kupaći kostimi s posebnim detaljima na području stomaka. Osim toga, holivudski V izrez je detalj koji će pažnju sa stomaka usmeriti na dekolte. Ukoliko birate dvodelne kostime, preporuka su gaćice s ukrasima poput mašnica ili metalnih detalja na kukovima koji će ih naglasiti.

2. Kruška - naglašeni kukovi i zadnjica

Za ovakav oblik tela preporuka su dvodelni kostimi s efektnim gornjim delom, što znači da ima ukrase poput volana ili je pak vrlo upečatljivog uzorka, dok gaćice treba da budu jednobojne. Izbegavajte bokserice ili pak gaćice s volanima i sličnim detaljima koji dodatno ističu kukove.

Olesya Kuprina/Shutterstock

3. Peščani sat – naglašene obline

Ako su poprsje i kukovi približno iste širine, a struk znatno tanji, vaše telo ima oblik peščanog sata. To znači da sebi možete priuštiti gotovo svaki model i kroj kupaćeg kostima.

4. Sportska građa – telo bez naglašenih oblina

Ukoliko su vam grudi, struk i kukovi približno jednakih mera, vaše telo je sportske građe. U izboru kupaćeg kostima trebalo bi da birate one koji naglasak stavljaju na dekolte i noge. Primera radi, gornji deo koji je lepo izrezan između grudi i koji se veže oko vrata te donji deo s kaišićem koji će vam definisati struk.

Odličan izbor su i kostimi s horizontalnim prugama te modeli s "pojasom" na predelu stomaka.

ORION PRODUCTION/Shutterstock