Aktuelno

Model sandala koji će biti najpopularniji ovog leta: Idu uz svaki stil FOTO

Obožavaćete ovaj komad obuće, jer savršeno ide uz sve odevne kombinacije.

01.07.2024.

12:04

Izvor: superžena

7
Model sandala koji će biti najpopularniji ovog leta: Idu uz svaki stil FOTO
JKstock/Shutterstock

Podeli:

Za farmerke smo vam već otkrili koje su najpopularnije ovih meseci – na celoj planeti, a sada nekoliko reči i o sandalama za kojima će žene tek "poludeti". Pripremite se na vreme ukoliko želite da budete u trendu i primećene.

U pitanju su "ribarske sandale", a sigurno svi već znate kako izgledaju. Imaju karakterističan izgled, spoj su klasičnog i modernog stila, a kao i svi modni trendovi, i one su se ponovo vratile u modni svet prošle godine.

Postoje u raznim bojama, a upravo zbog toga što su jednostavnog dizajna mogu se kombinovati uz gotovo sve stilove i pristaju svakom komadu odeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 프리미엄 브랜드 쇼핑몰 라이크어스타 (@likeastar.official)

Bilo da ih nosite uz odelo, uz neku ležernu, vikend kombinaciju ili elegantnu varijantu, uz farmerke svih krojeva, šorts, haljinu, pantalone svih dužina... izgledaćete sjajno, zato je na vama samo da se oslobodite i prepustite mašti na volju.

Čak ih možete nositi i na plažu, a ukoliko pak niste zaljubljenik u klasičan kožni model ovih sandala, uvek možete pronaći i one malo modernije i živahnije s raznim dodacima – u metalik boji, s platformom, debljim đonom, plastične...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacie Elsmore (@missy_elz)

Jednostavno, ovaj par obuće je za sve neizostavan ovog leta i, pošto je must-have, ne razmišljajte previše o tome treba li da ih kupite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Kretzu (@sarahkretzu)