Aktuelno

Dženifer Lopez u nikad viđenom izdanju: Pantalone koje svaka žena obožava FOTO

Još je jednom pokazala da savršeno zna da iznese svaki modni stil, a čini se da su joj ležerne kombinacije ipak omiljene.

05.07.2024.

15:48

Izvor: superžena

0
Dženifer Lopez u nikad viđenom izdanju: Pantalone koje svaka žena obožava FOTO
BauerGriffin/INSTARimages/Profimedia

Podeli:

Slavna Dženifer Lopez je kraljica modnih stilova i mnogim ženama velika inspiracija pri odabiru dnevnih, ali i večernjih stajlinga. Ovog puta svedočimo njenom ležernom izdanju koje je mnoge iznenadilo, a stoji joj kao saliveno.

Džej Lo, koju smo navikli na javnoj sceni da viđamo u provokativnim i elegantnim izdanjima, za svakodnevne obaveze bira sasvim drugačiju odeću. Američki Dan nezavisnosti provela je u Hemptonsu, a nosila je Ralph Lauren košulju kratkih rukava, ukrašenu prugama i cvetnim uzorkom, a volančići i rubovi rukava daju joj i onaj romantični momenat.

Ovu savršenu košulju idealnu i za dnevne i za večerenje varijante uparila je sa bež pantalonama visokog struka i širih nogavica - model koji žene zbog prijatnog osećaja u njima obožavaju da nose i zimi i leti, a koji je i ove godine apsolutni trend.

Džej Lo je ovog puta i u ležernoj obući - bez platformi, pa je izabrala jednostavne smeđe japanke s ravnim i tankim đonom, a najinteresantnije i neuobičajeno kada je ona u pitanju je slamnati šešir. Naravno, ni ovog puta se nije odrekla svojih omiljenih minđuša.

Zanimljivo je i da Dženifer Lopez u jeku priča o razvodu od Bena Afleka ponovo na ruci ima burmu, pa je time deamantovala navode da je njihov brak u krizi.

Ipak, obožavaoci slavne pevačice i glumice ne presataju da se pitaju zašto Ben nije bio s njom u Hemptonsu.