Aktuelno

Dženifer Lopez u končanoj "goloj" haljini: Visok šlic i sandale koje su pun pogodak FOTO

Obožavamo njene odevne kombinacije i svaku ume savršeno da iznese.

10.06.2024.

20:48

Izvor: superžena

5
Dženifer Lopez u končanoj "goloj" haljini: Visok šlic i sandale koje su pun pogodak FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Da je Dženifer Lopez ikona stila uverili smo se bezbroj puta do sada, ali nekako uvek uspeva da nas iznenadi novim odevnim komadom koji joj savršeno pristaje.

Iako privatno najviše voli da nosi pantalone širokih nogavica, kakve su sada i najpopularnije, majice i patike, na javnim događajima ipak odiše glamurom i ženstvenošću, kao i sada, kada se sredila za izlazak na večeru u ekskluzivni restoran u Santa Monici.

Za ovu večernju priliku latino diva je izabrala modno izdanje u tonovima slonovače. Nosila je dugu končanu haljinu koja je ocrtavala njenu ženstvenu figuru i koja ima duge rukave koji se šire u zvono, te visoki šlic na desnoj strani.

BACKGRID USA/Profimedia

Ovo atraktivno izdanje je zaokružila plišanim sandalama s vrtoglavom štiklom i visokom platformom, kao i torbom modne kuće Hermes koju je savršeno uklopila u kombinaciju.

Haljina je veoma izazovna na leđima i Džej Lo je savršeno nosi uz adekvatan donji veš i kosu svezanu u spušten rep, a od nakita je imala velike okrugle minđuše, kakve i najčešće nosi.