Aktuelno

Na terenu sila, na naslovnici modna ikona: "Vog" i Novak Đoković – savršen spoj FOTO

Novak Đoković se prvi put našao na naslovnici prestižnog modnog magazina i u ulozi modela se fantastično snašao.

12.07.2024.

10:00

Izvor: superžena

5
Na terenu sila, na naslovnici modna ikona: "Vog" i Novak Đoković – savršen spoj FOTO
Profimedia

Podeli:

Ne samo da je najbolji svih vremena, da je teniser koji ispisuje istoriju, da mu se svet divi i pokazuje da se snovi ostvaruju uz upornost i trud, Novak Đoković je i – modna ikona, o kojoj se trenutno i te kako priča! 

Najbolji srpski i svetski teniser krasi naslovnicu novog izdanja čuvenog svetskog magazina "Vog" (Vogue), uz naslov "Najveći svih vremena".

I zaista je najveći svih vremena. Čini se da Novak može apsolutno sve, pa čak i da uskoči u fantastičnu mušku odevnu kombinaciju i izgleda poput najpopularnijeg modela. Uz sportsku eleganciju, tenisku lopticu i pehare na svom polju. A upravo tako i izgleda najupečatljivija fotografija koja je obišla svet i koja govori da bi svetski teniski as ozbiljno morao razmisliti o modelingu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Naslovna fotografija magazina "Vogue Adria" s Novakom u plavoj odevnoj kombinaciji izgleda savršeno, toliko da je čak i njegova supruga Jelena Đoković, s kojom je proslavio desetu godišnjicu braka, na društvenim mrežama reagovala rečenicom: "Ajme meni".

I naslov "The Greatest of All Time – Novak Djokovic" već govori dovoljno.

Fotografisan je u nekoliko modnih izdanja, a kako je i sam priznao, oduševljen je retro stilom i s obzirom na to da se prvi put našao u ulozi modela, priznao je da mu se dopalo.

"Gotovo nikada ne nosim pantalone, ali moram priznati da razmišljam o tome da bih mogao početi, sada kada se vidim u njima. Ne osećam se kao modna ikona niti sam ikada tako o sebi pomišljao, ali vi ste učinili da se tako osećam", izjavio je Novak Đoković u intervjuu.

Fotografije pogledajte OVDE.