Aktuelno

Zauvek ikona seksepila i stila: Očarala je Italiju u najlepšim mogućim izdanjima FOTO

Šeron Stoun je i dalje savršena u bilo kom modnom izdanju, a pogledajte kako je blistala u Italiji.

20.07.2024.

10:02

Izvor: superžena

5
Zauvek ikona seksepila i stila: Očarala je Italiju u najlepšim mogućim izdanjima FOTO
Profimedia

Podeli:

Filmska diva Šeron Stoun (66) prisustvovala je 70. Taormina filmskom festivalu u Italiji i zasenila sve druge zvanice koje su se našle na crvenom tepihu.

Jedna od najuspešnijih glumica za ovu svečanu priliku je ponela predivnu dugu haljinu s kapuljačom i halter vratom, u kojoj je bila možda i najzapaženija.

Vuče se po podu i kompletnom dužinom je "išarana" ružama, što joj daje posebnu, romantičnu notu.

Profimedia

Ovu predivnu letnju kreaciju, koju bi sigurno gotovo svaka žena poželela da ima u svom ormaru ovog trenutka, kreirao je italijanski modni dizajner Antonio Maras.

Božanstvena Šeron Stoun u njoj je izgledala poput boginje, a od modnih detalja tu su bile odlično uklopljene naočare za sunce i, naravno, prepoznatljiv osmeh jedne od najomiljenijih glumica svih vremena.

Profimedia

Zadivila je sve i u sasvim drugačijem stilu; prošetala je i u izazovnoj zlatnoj kombinaciji u kojoj je dokazala da je i u sedmoj deceniji sinonim za seksepil, baš kao nekada u "Niskim strastima"...

Profimedia

A i jedno sasvim ležerno, ali ništa manje upečatljivo izdanje u kojem je prošetala modnom pistom, jednoj filmskoj divi kao što je Šeron Stoun, izuzetno pristaje...

Profimedia