Aktuelno

Svi su oduševljeni haljinom Jelene Đoković: Savršena za leto, evo koliko košta VIDEO

Jelena je zablistala na prijemu u Parizu zajedno s Novakom Đokovićem.

25.07.2024.

14:26

Izvor: superžena

28
Svi su oduševljeni haljinom Jelene Đoković: Savršena za leto, evo koliko košta VIDEO
Profimedia

Podeli:

Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković prisustvovali su sinoć koktelu u organizaciji prestižnog magazina "Vog" u Parizu, za koji je najbolji teniser sveta nedavno dao veliki intervju i prvi put se našao na njegovoj naslovnici.

Slavni par je stigao u odevnim kombinacijama koje su svima zapale za oko; Novak u modernijoj i ležernijoj varijanti, a Jelena u božanstvenoj haljini u kojoj je izgledala kao princeza.

Prijem je održan u prestižnom hotelu "Ric" i to uoči početka Olimpijskih igara, pa Đokovići iz toga razloga u narednom periodu borave u Parizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Jelena Đoković je zablistala u savršenoj haljini za leto, bele boje, koju bi svaka žena poželela u svom ormanu. S ovakvim krojem i ovakvim modelom haljine nema greške, a kreacija je čuvene modne kuće "Aleksandar Mekvin" i cena haljine se kreće oko 2.000 evra. Uklopila ju je sa bež sandalama, a u ruci je nosila torbicu – vintidž model "Isla Brown", brenda "Barbur", navodi Telegraf.rs.

Novakova supruga uvek promoviše prirodan izgled i jednostavnost iznad svega, čime je od prvog trena pojavljivanja uz Novaka postala inspiracija brojnim ženama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)