Aktuelno

Najseksepilnija žena ima 95 kg i prava je "bomba"; Sada je obukla rizičnu haljinu FOTO

Plus-sajz manekenka Ešli Grejam nedavno je gostovala u emsiji "CBS Mornings" u Njujorku, a sve prisutne je oduševila svojim modnim izdanjem.

13.08.2024.

12:35

Izvor: superžena

46
Najseksepilnija žena ima 95 kg i prava je "bomba"; Sada je obukla rizičnu haljinu FOTO
Profimedia

Podeli:

Ona je za tu priliku nosila maksi haljinu sa pomalo rizničnim, leopard dezenom. Toaletu karakteriše i kroj koji "ljubi" telo, a Ešli je svom modnom izdanju dodala i zlatne štikle - ništa preterano, a opet efektno.

Profimedia

Žena koja pomera granice mode je i ovog puta dokazala da odvažni modeli haljina nisu rzervisani samo za mršave žene, te da i da ona, sa svojih 95 kilograma, može da izgleda seksepilno u ovom odevnom predmetu.

Što se tiče njene frizure, svoju dugu kosu je stilizovala na najjednostavniji način. Ešli je napravila  blage valove, a to je bio pun pogodak - ovakav stajling ne trpi glamurozne frizure.

Profimedia

Podsetimo, Ešli Grejam je 2023. godine proglašena najseksepilnijom ženom sveta prema izboru muškog časopisa "Maksim".

"Ešli Grejem, kraljica oblina, dašak je svežeg vazduha u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo u prihvatanju svojih oblina, već u prihvatanju sebe onakvima kakvi jeste", reklo je predstavništvo magazina tada.

Odmah iza nje su se našle Margo Robi, Ana de Armas, Samara Viving, Sabrina Karpenter i druge...