Aktuelno

Povratak jednog od najpopularnijih komada garderobe: Ponovo su centar modnog sveta

Kapri pantalone postale su novi favorit uličnog stila.

28.08.2024.

15:37

Izvor: Diva.vecernji.hr/Tina Hajduk

0
Povratak jednog od najpopularnijih komada garderobe: Ponovo su centar modnog sveta
Profimedia

Podeli:

Kapri pantalone nisu samo prolazni trend; njihov povratak u jesen 2024. godine potvrđuje njihovu sposobnost prilagođavanje i reinterpretacije kroz decenije.

Kapri pantalone se ponovo vraćaju u centar modnog sveta i dokazuju da su jedan od najpopularnijih odevnih komada. Ove sezone se uveliko vraćaju na modnu scenu i postaju nezaobilazan trend za jesen 2024, a zvezde poput Bele Hadid, Džuli Foks i drugih već ih imaju u svojim garderoberima.

Ovosezonske pantalone vraćaju nas u dane Merilin Monro, Odri Hepbern i Brižit Bardo, kada su one popularizovale klasičan izgled. Za razliku od trendova s početka 2000-ih, jesen 2024. donosi sofisticiranije varijante. Krojevi su elegantniji, materijali luksuzniji, a dizajni je usmeren na minimalizam i kvalitet izrade. Ove kapri pantalone su često od pamuka, lana i viskoze, pa su idealne za kombinovanje s jednostavnim, ali elegantnim komadima odeće kao što su rolka i klasični sako.

Kako stilizovati kapri pantalone: 5 jednostavnih načina

1. Kapri pantalone i blejzer: Kombinacija kapri pantalona s prilagođenim blejzerom stvara izgled koji je istovremeno poslovan i moderan. Dodajte jednostavnu belu majicu ispod blejzera i klasične cipele s malom potpeticom za sofisticirani dnevni izgled.

2. Opuštena elegancija: Spojte kapri pantalone s jednostavnom majicom kratkih rukava i elegantnim mokasinama ili baletankama. Ovaj izgled je idealan za opuštene izlaske ili neformalne susrete.

3. Boho šik: Za ležerniji izgled, kombinujte kapri pantalone s providnim tunikama ili košuljama s uzorkom. Dodajte sandale s kaišićima i nekoliko komada nakita za boho utisak.

4. Monohromatski izgled: Birajte kapri pantalone i gornji deo u istoj boji za elegantan i ujednačen autfit. Ovaj pristup naglašava sofisticiranost i izdužuje figuru.

5. Sportski šik: Kapri pantalone s prugama sa strane i opuštena majica ili hoodie odličan su izbor za opuštene vikend-izlaske. Dodajte bele patike i torbicu preko ramena za moderni sportski izgled.

Profimedia