Aktuelno

Šik suknja se vratila u modu i uvek izgleda savršeno: Kako jednostavno da je stilizujete

Ovog leta u modu se vratio leopard print, koji je zavladao modnom scenom i već duže ga viđamo u svim izlozima i radnjama, a savršen je za sve modne avanturiste.

08.08.2024.

12:18

Izvor: superžena/Diva.hr

0
Šik suknja se vratila u modu i uvek izgleda savršeno: Kako jednostavno da je stilizujete
Victoria Fox/Shutterstock

Podeli:

Leopard print spada u pravi modni klasik i dokazuje da će tako biti još dugo, jer uvek izgleda šik i odvažno, te vašem stajlingu daje i dozu elegancije.

Dok neki ljudi ne prihvataju ovaj dezen jer ga smatraju izuzetno zastarelim ili preteranim, pojedini su ga proglasili "neutralnim" i jedva čekaju da ga kombinuju uz sve odevne komade. Imajte u vidu da se sve što je zastarelo brzo vrati na modnu scenu i ponovo postane modni hit.

Midi-suknje leopard printa ovog leta i predstojeće jeseni su jednostavno nezaobilazni komad odeće u vašem ormanu, a evo nekoliko načina kako možete da ih kombinujete.

Leopard print možete nositi kao komplet ili jednostavno odabrati savršenu vuliminoznu leopard maksi-suknju, ukoliko želite dramatičan izgled idealan za večernje izlaske ili posebne prilike.

Klasična satenska midi-suknja s leopard printom može biti šik, a kombinujte je s jednostavnim belim topom i sandalama za dnevnu varijantu, dok za večernji izlazak možete nositi visoke potpetice i elegantan top.

Za one hrabrije i one koji žele da privlače pažnju, leopard suknju možete kombinovati s kožnom jaknom ili topom. Za ležerniju varijantu stilizujte je s džemperom ili kardiganom, što je idalna kombinacija u hladnijim danima.

Za sve vas koji ipak više volite minimalistički stil, neka leopard print bude glavni element vašeg stajlinga. Ostatak neka čine neutralni tonovi kako bi leopard print došao do izražaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacie Elsmore (@missy_elz)

Voleli ga ili izbegavali, ovaj bezvremeni print donosi prave modne avanture, pa zašto se odmah ne biste poigrali s njim?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZULA (@bbzula)