Aktuelno

Na aerodromu šetala u šok izdanju, pa u Veneciji pojavom izazvala muk FOTO

Ponosna je na svoje raskošne obline i ističe ih u svakoj mogućoj prilici, ali mnogi je kritikuju zbog ovoga.

03.09.2024.

22:05

Izvor: superžena

9
Na aerodromu šetala u šok izdanju, pa u Veneciji pojavom izazvala muk FOTO
Profimedia

Podeli:

Georgina Rodrigez, verenica fudbalera Kristijana Ronalda, jedna je od mnogih poznatih ličnosti koja prisustvuje ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji koji traje do subote, 7. septembra, a njena pojava izazvala je burne reakcije.

Odlično raspoložena atraktivna Georgina stigla je na aerodrom "Marko Polo" u neočekivanom stajlingu; crnoj uskoj "Guči" majici i kratkom šortsu koji podseća na bokserice, a ispod toga je imala crne mrežaste najlonke.

Zategnute noge i zadnjicu naglasila je visokim crnim štiklama, a od modnih dodataka je nosila sunčane naočare, lakovanu torbu i kačket.

I dok su jedni hvalili njen izgled, drugi su je kritikovali zbog odeće, ali nezapaženo definitivno nije prošla.

Nekoliko sati kasnije pozirala je fotografima u crnoj pripijenoj haljini, toliko kratkoj da je umalo pokazala i "previše" za ovakvu manifestaciju, ali s obzirom na to da znamo da Georgina obožava da ističe svoje adute - a obožava ih i Ronaldo - nećemo joj zameriti.

Profimedia

Haljinu s naborom u predelu ramena i stomaka uparila je s providnim sandalama na štiklu, a kosu je ovog puta skupila u nisku punđu i lepo lice naglasila nešto jačom šminkom.

Profimedia
 
Pogledajte i kakve je izazovne fotografije objavila na Instagramu.