Aktuelno

Najbolje odevena glumica u farmerkama od 19.000 dolara – kič ili holivudski glamur? FOTO/ANKETA

Glumica Blejk Lajvli je za jako kratko vreme uspela od omiljene holivudske zvezde da postane najomraženija, ipak, tokom tog puta je imala i nekoliko zanimljivh modnih izdanja.

11.09.2024.

13:30

Izvor: superžena

8
Najbolje odevena glumica u farmerkama od 19.000 dolara – kič ili holivudski glamur? FOTO/ANKETA
Profimedia

Podeli:

Blejk Lajvli nas vrlo često oduševljava svojim modnim izdanjima, a tokom promocije svog novog filma "It Ends with Us", glumica je prošetala nekoliko dizajnerskih komada vrednih pomena.

Njeno pojavljivanje u farmerkama od 19.000 dolara (oko 17.000 evra), privuklo je veliku pažnju. Blejk je pomenute farmerke modne kuće Valentino nosila još u julu, ali one su tek sada pokrenule polemiku oko toga koliko je novca previše izdvojiti za farmerke.

Ove Valentino farmerke se posebno ističu zbog izvezenih motiva u obliku cveća, pa tako ovog puta, one zauzimaju mesto nekada popularnih iscepanih farmerki. Nema sumnje da su ove farmerke dizajnirane samo za one najbogatije i spremne da izdvoje vrtoglave iznose.

Primera radi, najskuplje farmerke nekih drugih luksuznih brendova kao što su Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana i Ralph Lauren su od dve do tri hiljade evra, što je svakako opet nedostižno za veliki broj ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Na društvenim mrežama se pokrenula polemika o tome da li je cena koju je izdvojila Blejk zaista previše, bez obzira na to koliko novca neko poseduje, pa pitamo i vas - šta mislite o tome?

loader