Aktuelno

Slavna glumica u čuvenoj haljini iz 2002. godine: Nosila ju je Britni Spirs FOTO

Na premijeri filma blistala je u dobro poznatoj "Versačeovoj" haljini i nije krila koliko je srećna.

07.08.2024.

10:04

Izvor: superžena

8
Slavna glumica u čuvenoj haljini iz 2002. godine: Nosila ju je Britni Spirs FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Blejk Lajvli prisustvovala je premijeri svog novog filma "It Ends With Us" u Njujorku i za tu priliku je ponela čuvenu "Versačeovu" haljinu pop zvezde Britni Spirs iz 2002. godine.

Blejk Lajvli je bila oduševljena što nosi haljinu Britni Spirs, za koju je posebno vezana, kako je i sama otkrila. I zbog toga je srećna što je haljina bila na njoj i što je blistala i sijala u njoj.

"To je njena prava haljina. Trebalo bi da je u Smitsonijanu ili u MET-u, ali je na meni i srećna sam zbog toga", izjavila je glumica za "Pipl" (People)..

Profimedia

Osim toga, stavila je do znanja da obožava i čuveni hit Spirsove "Everytime" objavom na Instagramu, uz koju je napisala: "Ultimativna kraljica zbog koje smo svi poželeli da sijamo i da pišemo i delimo svoje priče".

"Britni mi je puno značila, pogotovo da vidim ženu koja toliko radi. Kao milenijalka, Britni je bila glavni razlog zbog kojeg želite da blistate i sijate, te budete najživahniji", rekla je na premijeri u razgovoru za "Entertejnment  tunajt" (Entertainment Tonight).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Faction (@popfaction)