Aktuelno

Duge noge u prvom planu: Kada se ona pojavila u bezobrazno kratkoj suknji, sve je stalo FOTO

Britanska voditeljka Maja Jama često svojom pojavom oduševljava i mami uzdahe.

18.09.2024.

16:27

Izvor: superžena

3
Duge noge u prvom planu: Kada se ona pojavila u bezobrazno kratkoj suknji, sve je stalo FOTO
Profimedia

Podeli:

Maja Jama iznenadi svakim svojim novim pojavljivanjem, a njena modna izdanja su osmišljena tako da gotovo uvek duge noge budu u planu.

Zgodna voditeljka je ovog puta prošetala u beloj kombinaciji koja se čini da je spoj nespojivog. Suknja sa velikim kaišem i gornji deo poput trenerke bili su Majin odabir ovog puta, a celo izdanje je upotpunila belim salonkama i time postigla dodatnu eleganciju.

Uvek zanosna i nasmejana, Maja je i ovog puta plenila svojom pojavom, te su se tako svi prolaznici okretali za njom. Inače, voditeljka je bila na jednoj reviji u Milanu.

Ovo nije prvi put da voditeljka oduševi nekim fotografijama. Na društvenim mrežama je aktivna i prati je dosta ljudi, pa tako oni najverniji fanovi već znaju šta mogu da očekuju od ove lepotice i dosad nikad nije pogrešila.

Profimedia

Podsetimo, 2012. godine Jama se preselila iz Bristola u London kako bi ostvarila karijeru medijske ličnosti. Prvo je počela da glumi, a onda se ubrzo nakon toga usmerila ka TV novinarstvu i modelingu. Kako je rekla u jednom intervjuu za strane medije, gluma je bila njena prva ambicija i želja da postane svetski poznata.

Međutim, sudbina joj je odredila malo drugačiji životni put, a svoje prve korake u novinarstvu ostvarila je kao tinejdžerka na televiziji "JumpOff.TV", gde je najavljivala muzičke spotove.