Aktuelno

Nije džaba bila najtraženija žena sveta: Duge noge su je i ovog puta proslavile FOTO

Retko se pojavljuje na velikim događajima, ali ovog puta je odlučila da napravi izuzetak...

25.09.2024.

10:19

Izvor: superžena

0
Nije džaba bila najtraženija žena sveta: Duge noge su je i ovog puta proslavile FOTO
Profimedia

Podeli:

Poslednjih godina Karla Bruni živi povučeno sa svojim suprugom, bivšim francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijeom. Retko se pojavljuje na velikim događajima, ali ove godine, bolje rečeno, ove nedelje je imala dobar razlog da svoje lice pokaže svetu.

Naime, Karla je nedavno prisustvovala modnoj reviji luksuzne kuće "Saint Laurent", gde je pokazala sav svoj glamur koji ju je krasio tokom manekenskih dana.

Bivša prva dama Francuske je za reviju brenda odabrala bež haljinu koja se u donjem delu providi i time je pokazala i više nego što je trebalo.

Takođe, Karlina odevna kombinacija otkrila je vitke, duge noge koje su je tokom devedesetih godina proslavile i donele titulu top modela.

Profimedia

Iako se svojevremeno nalazila u svetskim tabloidima zbog preterivanja sa botoksom i filerima, u Parizu je bilo vidljivo da se odlučila za prirodniji izgled, sa manje bockanja.

Celokupno izdanje je upotpunila šminkom u "nude" tonovima i jednostavnom, talasastom frizurom.

Podsetimo, ova 56-godišnja lepotica je tokom svojih mlađih dana često "punila" naslovnice tabloida - ali ne svojim uspesima, već skandalima iz privatnog života.

Za njenu burnu mladost često se govorilo da nije iznenađujuća, jer je i njena majka bila istog karaktera.

Ona je jednom prilikom za "Vanity Fair" ispričala da je rođena kao rezultat majčine vanbračne afere. Kad je imala 29 godina manekenka je saznala da čovek kojeg je celi život smatrala svojim tatom zapravo nije njen biološki otac.