Aktuelno

Sedu kosu i bore ne želi da sakrije: Holivudska diva u 67. godini prkosi svima FOTO

Nedelja mode u Parizu tradicionalno privuče mnogo pažnje, a ovog puta je revija brenda L'Oreal okupila brojne holivudske zvezde koje su pokazale sav svoj glamur.

24.09.2024.

10:57

Izvor: superžena

0
Sedu kosu i bore ne želi da sakrije: Holivudska diva u 67. godini prkosi svima FOTO
Laurent VU/SIPA/2409240856/Profimedia

Podeli:

Holivudska diva Endi Mekdauel bila je jedna od poznatih ličnosti, ambasadorki ili prijateljica brenda L'Oreal koje su prošetale pistom i prosto oduzele dah.

Endi je već dugi niz godina tradicionalno deo ove revije u septembru i februaru, a njen izgled je iz godine u godinu sve bolji.

Proslavljena glumica ima 66 godina, a njena prirodna lepota i sve nesavršenosti koje ne želi da sakrije ili "ispegla" su učinile upravo da Endi izgleda bolje nego ikad. Seda kosa je postala njen zaštitni znak, pa je tako ona jedna od retkih holivudskih diva koje propagiraju prirodnost.

Na njenom licu mogu da se vide i sitne bore iako se vidi i da je negovana, međutim, Endi ne želi da zaustavi starenje kao prirodan proces.

Dok je šetala pistom, pojavio se natpis "Silver not sorry", što je bila jasna poruka da žene ne treba da se stide boje svoje kose.

Osim toga, glumica je zablistala i zbog haljine koju je ponela. Naime, Endi je prošetala u dugoj toaleti prekrivenoj cirkonima koja prati liniju tela. Iako je haljina bez bretela, glumica nije nosila nikakav nakit kako bi u prvom planu bila njena kosa. Iako su mnogi mislili da se farba kako bi postigla takav efekat, ona je to demantovala.

Profimedia

"Mislim da je to zaista dobra nijansa. Pre neki dan me je neko pitao kako sam dobila takvu boju, što je bilo zanimljivo. Jednostavno sam odgovorila da ja ne farbam svoju kosu" rekla je glumica.

Endi želi da uživa u svakom trenutku i ne skriva godine, a zbog toga se čak suočavala i sa kritikama jer navodno izgleda zapušteno.

"Koliko staro mislite da izgledam? Jer, napuniću 65 godina. Šta mislite, da izgledam kao da imam 75, samo jer sam pustila sede? Baš me briga! Želim da budem stara. Umorna sam od pokušaja da budem mlada. Ne želim da budem mlada. Već sam bila mlada. A biti starija osoba koja pokušava da bude mlada, kakav napor! Jednostavno ne mogu da nastavim sa tom šaradom! Ne mogu", rekla je ona prošle godine u jednom intervjuu.

Profimedia