Aktuelno

Kraj golišavih izdanja seksi Bjanke? Podsetimo se onih najvrelijih... FOTO

Privlačili su veliku pažnju gde god bi se pojavili, a naročito Kanjeova supruga Bjanka Cenzori.

08.10.2024.

16:23

Izvor: superžena

0
Kraj golišavih izdanja seksi Bjanke? Podsetimo se onih najvrelijih... FOTO
Profimedia

Podeli:

Američki mediji bruje o tome da se kontroverzni par Kanje Vest i Bjanka Cenzori razišao, i to nakon nepune dve godine braka. Privlačili su pažnju gde god bi se pojavili, koliko Kanje svojim zanimljivim i zakopčanim autfitima, toliko Bjanka koja je uglavnom šetala - gotovo gola.

Videli smo italijansku arhitekticu u svim neočekivanim izdanjima, a svakim novim pojavljivanjem je uspevala da iznenadi javnost još više. Polazilo joj je za rukom da izaziva modne skandale, a Kanje je na suprugu bio veoma ponosan. Svaki put je odgovarala njegovim zahtevima...

Međutim, ljubavi je došao kraj, a to bi moglo značiti i da Bjanku više nećemo viđati u golišavim izdanjima koja je, navodno, reper zahtevao od nje.

Viđali smo je u omiljenim komadima, kada je isticala grudi...

Profimedia
Profimedia
 
Profimedia

Bilo je dana kada je eksperimentisala s bojom kose, ali i trikoima...

BACKGRID USA/Profimedia

...a brushalter gotovo da nikad nije nosila.

BACKGRID USA/Profimedia

Zanimljivi su bili i njeni "kompletići", koje se jedina usudila da nosi...

Profimedia
 
 
Profimedia

A kad smo mislili da je sve već viđeno, bilo je i skandaloznijih stajlinga, kada je grudi "skrivala" najlonom.

BACKGRID USA/Profimedia

Na kraju, videli smo je i gotovo potpuno golu.

BACKGRID USA/Profimedia

Brak Kanjea Vesta i Bjanke Cenzori dogodio se 2022. godine. Već neko vreme nisu viđeni u javnosti, a Bjanka je navodno otišla u Australiju kako bi u teškim trenucima bila s porodicom.

Šuškalo se da je Kanje uslovio Bjanku bizarnim odevanjem, da joj je nametnuo brojna pravila i da joj nije dozvoljavao da puno priča, zbog čega su njeni najbliži bili zabrinuti. Znači li to da će Bjanka prestati s bizarnim privlačenjem pažnje na sebe i da ćemo sada, ukoliko dođe do razvoda, videti jednu potpuno drugačiju, možda i pravu Bjanku, mnogi se pitaju...

Profimedia

Ovakav stil odevanja branila joj je i bivša Kanjeova supruga Kim Kardašijan, pa je zahtevala da bude obučena kada bi bila s njenom decom. Ni njenoj porodici se nije dopadalo da je viđaju u provokativnim izdanjima na ulici, i, kako pišu strani mediji, upravo je porodica glavni razlog njihovog razilaženja.

Profimedia