Aktuelno

Anđeli se vraćaju: Velika povratnička revija čuvenog brenda okupiće slavna imena VIDEO

Povratnička revija brenda Victoria’s Secret će privući veliki broj poznatih ličnosti i održaće se 15. oktobra u Njujorku.

15.10.2024.

13:47

Izvor: superžena

0
Anđeli se vraćaju: Velika povratnička revija čuvenog brenda okupiće slavna imena VIDEO
Profimedia

Podeli:

Nakon skandala koji je pogodio sve, obustavljene su tradicionalne godišnje revije Victoria’s Secret koje su održavane od 1995. godine, pa sve do 2018.

Vest da su manekenke uznemiravane, maltretirane i da žive nimalo kao anđeli, uznemirila je mnoge, međutim, sad je ipak zakazana velika povratnička revija koja će okupiti i čuvene modele.

Među njima je i Adrijana Lima, ona je posebnim videom najavila svoj dolazak na pistu.

"Pročitali smo komentare i čuli vas. Victoria’s Secret Fashion Show se vraća i odražavaće ono što smo danas", objavila je kompanija tada. "Plus sve što znate i volite – glamur, pista, krila, muzička zabava i još mnogo toga! Ostanite sa nama… odavde postaje samo još legendarnije".

Profimedia

Još 17. septembra su se oglasili zvaničnici ove kuće i najavili da će slavna Šer biti jedna od legendi koja će prošetati modnom pistom, ali tada nisu želeli da otkrivaju dalje.

"Šer neće biti sama, budite uz nas i pratite informacije", rekli su tada.

Kasnije su otkrivena još neka imena, i sada svi jedva čekamo veliki spektakl. Među njima će biti i Ešli Grejem, Barbara Palvin, Điđi Hadid, Tira Benks, Paloma Elseser, Tejlor Hil, Iman Hamam, Devin Garsija...

Ono što posebno privlači pažnju je obećanje brenda da će ovogodišnja revija biti inkluzivnija nego ikad pre. Predstavnik Victoria’s Secreta izjavio je da će revija za 2024. godinu doneti upravo ono što kupci žele – glamur, pistu, modu, zabavu i krila, ali sve to prikazano kroz prizmu koja odražava savremene vrednosti.

Najiščekivaniji događaj, pored Met Gale, okupiraće Njujork, a mi ćemo zasigurno uživati u savršenim modnim izdanjima.

Timothy A. CLARY/Profimedia

Podsetimo, Victoria's Secret je bila prozivana i zbog toga što je direktor marketinga Ed Razek imao kontroverzne komentare za transrodne osobe. Kada su tražili da one budu više zastupljene na revijama, on je rekao kako to smatra pogrešnim jer ceo šou treba da bude fantazija.

Profimedia

Nakon toga su pokrenute i peticije u kojima se zahteva da Victoria's Secret bude malo inkuluzivnija.