Aktuelno

Džej Lo u tako moćnoj kombinaciji: Crno je pun pogodak, a cipele san snova FOTO

Dženifer Lopez je u crnom od glave do pete i svaki od ovih komada koje je ponela žene će jednostavno obožavati.

21.10.2024.

9:22

Izvor: superžena

0
Džej Lo u tako moćnoj kombinaciji: Crno je pun pogodak, a cipele san snova FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Čuvena Dženifer Lopez i te kako prati modne trendove i često nam iste i diktira, budući da je ova žena toliko poznata i omiljena u svetu filma, muzike i šoubiza da je nemoguće ne pratiti gotovo svaki njen korak.

Znamo da žene obožavaju njen stil i modno izražavanje, a ovaj koji je odabrala za šoping na Beverli Hilsu ostavionas je  potpuno bez teksta.

Osim što joj sjajno stoji, pažljivo je odabrala i uklopila svaki komad, a ne možemo da ostanemo imuni i na njene ravne cipelice nalik pravim baletankama. Latino diva uhvaćena je prilikom izlaska iz "Gucci" butika, a prolaznici su je oduševljeno fotografisali.

Profimedia

Zahvaljujući pažljivo odabranoj dužini ležernih pantalona sa spuštenim strukom cipele su veoma primetne - i zaslužuju da budu - a Džej Lo je uz to nosila i kratak trendi džemper s efektnim detaljima i blago providan, popularni Chanel model torbe u ruci, kao i crne sunčane naočare. 

Beli biseri na džemperu nalaze se i na cipelama, što je još jedan pokazatelj istančanog i vrlo probranog ukusa slavne zvezde.

I ovog puta, pun pogodak!

BACKGRID USA/Profimedia