Aktuelno

Jedan pogrešan korak i otkriće sve: Demi Mur u najrizičnijoj haljini dosad FOTO

Holivudska diva ne prestaje da iznenađuje svojim nestvarnim izgledom.

21.10.2024.

12:15

Izvor: superžena

0
Jedan pogrešan korak i otkriće sve: Demi Mur u najrizičnijoj haljini dosad FOTO
Profimedia

Podeli:

Demi Mur je bila jedna od zvanica Muzeja filmske akademije u Los Anđelesu i tokom gala večeri ponovo pokazala nestvarnu liniju, šarm, eleganciju i mladolikost.

Glumica je prošetala u metalik dugoj haljini sa popriličnom smelim šlicem koji je pokazao njene duge noge, dok je V izrez nenametljivo istakao grudi. Modno izdanje Demi Mur je bila najzanimljivije zbog golih leđa, ali i bretela haljine koje dopiru samo malo preko ramena.

Profimedia

Reklo bi se da postoji rizik ukoliko se glumica naglo okrene da sve spadne, međutim, Demi je ovo iznela bez ikakvih nezgoda.

Profimedia

I ona je poklekla pred šljokicama i cirkonima, pa je i njena haljina bila prekrivena ovim ukrasima koji su preplavili dosada sve modne događaje i čekamo da stignu i na ulice našeg grada. Nenametljiva šminka i nonšalantno pokupljena kosa u punđu koju možete napraviti i kod kuće, bile su Demin izbor za ovo gala veče.

Tokom poziranja su mnogi primetili i kakve mišiće slavna glumica ima, a sve duguje strogom režimu kog se pridržava već godinama. Podsetimo, Demi Mur je napunila 61 godinu.