Lepota žene

U 62. izgleda kao pre 20 godina, kako? Demi Mur konačno priznala FOTO

Slavna glumica će uskoro napuniti 62 godine, a mnogi tvrde da izgleda identično kao pre dvadesetak godina. U čemu je tajna njenog mladalačkog izgleda?

06.10.2024.

20:24

Izvor: superžena

3
U 62. izgleda kao pre 20 godina, kako? Demi Mur konačno priznala FOTO
Profimedia

Podeli:

Karijeru je započela 1989. godine i do danas Demi Mur ne silazi sa trona, a ni sa glumačke scene. I dalje privlači veliku pažnju gde god se pojavi, a čini se da joj poslednjih meseci to uspeva još bolje nego ranije. Savršen izgled i u sedmoj deceniji? Da, kod Demi Mur je i to moguće, a otkrila je konačno i kako to postiže.

Nedavno je iznenadila obožavaoce u novom filmu "The Substance", koji je podelio javnost - neki ga žestoko kritikuju, a drugi hvale. Ipak, Demi se u svom najboljem izdanju pojavila na premijeri filma u Torontu, a svi su se složili da izgleda fantastično.

Kako glumica tvrdi, savete o tome kako da održava mladalački sjaj dobila je od svoje majke i strogo ih se pridržava.

Hidratacija

"Majka me je uvek učila da kožu redovno treba oprati, očistiti i hidrirati", poručila je i dodala da posebnu pažnju posvećuje licu, vratu i grudima koje neguje hranjivim losionom.

Skidanje šminke

S obzirom na to da je često pred kamerama, pa ima jaku šminku, Demi za skidanje mejkapa koristi isključivo krpicu za skidanje šminke koju kupuje na Internetu, i to otprilike pet krpica za jedan dolar.

"Ta magična stvar doslovno sve skida", otkrila je.

Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Zbogom alkoholu

Otvoreno je u više navrata govorila o svojoj borbi s alkoholom, a u intervjuu za Harper's Bazaar priznala je da zbog alkohola ne želi da propusti nijedan trenutak u životu, pa čak ni one neprijatne situacije. Odricanje od alkohola promenilo ju je na bolje, ne samo psihički, već je uticalo i na njenu kožu koja je ponovo postala sjajna i hidrirana.

Masažama protiv stresa

Demi obožava opuštajuću masažu na kraju naporne nedelje, koja je oslobađa sve napetosti. Praktikuje to krajem nedelje, a osim masaže tela odlazi i na masaže lica i vrata. Na ovaj način razbija napetost na licu, aktivira krvotok i popunjava bore.

"Na svom telu možete raditi šta god želite, ali ako iznutra ne izgledate ili se ne osećate dobro, ne znam da li će bilo pta što radite na sebi spolja biti dovoljno dobro", izjavila je Demi Mur.

Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP