Aktuelno

Svi gledaju u grudi bivše novinarke dok drži za ruku najbogatijeg čoveka na svetu FOTO

I te kako zna da privuče pažnju, gde god se pojavi.

23.10.2024.

9:41

Izvor: superžena

0
Svi gledaju u grudi bivše novinarke dok drži za ruku najbogatijeg čoveka na svetu FOTO
Profimedia

Podeli:

Verenica Džefa Bezosa, atraktivna Loren Sančez, uporno uspeva u tome da privuče pažnju gde god da se pojavi, a njen glavni i najveći adut su upravo njene bujne grudi. Ističe ih u svakoj prilici, pa ni ovog puta nije "razočarala", a par se ponovo našao na meti radoznalih pogleda i brojnih komentara.

Zajedno, držeći se za ruke, pojavili su se na predstavi "Sunset BLVD" na Brodveju, nakon čega su otišli na večeru u jedan poznati restoran.

Iako su oboje bili u elegantnim kombinacijama, jasno je zbog čega su sve oči bile uprte u Loren... Bujni dekolte začinio je pripijeni plišani kombinezon u bordo boji koja je ove jeseni pravi trend, a skupocena dijamantska ogrlica krasila je vrat nekadašnje novinarke koja i te kako voli da bude u centru pažnje, pa uvek pažljivo bira provokativne modne kombinacije.

Profimedia

"Uvek fantastična", "Žena sa snažnom voljom, samostalna, seksi, samouverena, inteligentna", glase neki od komentara na račun zavodnice Loren, koju Bezos ponosno šeta pred celim svetom.

Smatrate li i vi da je ovo najprovokativnije izdanje bivše novinarke?

loader

Sledećeg dana, na još jednoj večeri, pojavili su se ponovo s rukom u ruci, a Loren je ovog puta bila nešto skromnije odevena, ali opet je istakla dekolte i pokazala da je uvek u skladu s modnim trendovima, pa je nosila bordo kaput prebačen preko jednog ramena.

BACKGRID USA/Profimedia