Aktuelno

Htela da se ubije, a danas privlači sve poglede: Slavna lepotica jedva obuzdala grudi FOTO

Kristin Mekginis pokazala je besprekornu figuru u pripijenoj haljini.

05.10.2024.

10:29

Izvor: superžena

4
Htela da se ubije, a danas privlači sve poglede: Slavna lepotica jedva obuzdala grudi FOTO
BACKGRID UK/Profimedia

Podeli:

Britanska manekenka i voditeljka Kristin Mekginis (36) bila je u centru pažnje zbog modne kombinacije koju je nosila na jednoj gala večeri.

Pripijena žuta haljina naglasila je njenu zavidnu figuru, ali jedan detalj je mnogima zapao za oko - duboki dekolte koji je jedva obuzdao grudi popularne manekenke.

Gornji deo haljine činio je korset koji je dodatno naglasio njene grudi, a visoki šlic na haljini otkrio je njene duge i preplanule noge.

Odvažnu kombinaciju upotpunila je šarenim sandalama s kaišima, kao i jednostavnim nakitom, ali je zato imala nešto jaču šminku.  

Profimedia

Kristin Meginis, koja boluje od autizma, otkrila je ove godine da je nekoliko puta bila na ivici odluke da sebi oduzme život, naročito u mlađim danima. Jednog danas je bila odlučna u nameri da popije tablete, ali život su joj, kako je rekla, spasili brat i sestra.  

BACKGRID UK/Profimedia

Godine 2022. razvela se od supruga Pedija nakon 11 godina braka, ali su nastavili da žive zajedno. Imaju troje dece, koji takođe imaju autizam i deca su glavni razlog njihove zajednice i nakon razvoda.

BACKGRID UK/Profimedia