Aktuelno

Providna haljina i šlic do kukova: Savršene noge Ivanke Tramp ne zaslužuju manje FOTO

Ivanka Tramp je i ovog puta neodoljiva, a u šetnji s porodicom je uživala.

27.10.2024.

10:08

Izvor: superžena

0
Providna haljina i šlic do kukova: Savršene noge Ivanke Tramp ne zaslužuju manje FOTO
Profimedia

Podeli:

Ćerka bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, Ivanka Tramp, i njen suprug Džared Kušner, s decom su uhvaćeni u šetnji do sinagoge u Majamiju kako bi obeležili jevrejski praznik.

Ivanka je za ovu priliku bila u beloj pamučnoj, providnoj haljini s dubokim šlicem - sve do butina, te još jednom naglasila svoj najveći adut, savršeno oblikovane noge kojima ostavlja bez teksta svaki put.

Ležernu i udobnu haljinu sa širim rukavima koji joj daju notu romantike uparila je s modernim, ravnim patikama i sunčanim naočarima, a zanimljivo je da je sličnu haljinu ponela i njena ćerka.

Profimedia

Majka troje dece je uvek doterana i pleni prirodnom lepotom te savršenom, zategnutom figurom koju godinama održava na isti način. Budi se u pola šest ujutro da bi meditirala, popije veliku čašu vode s limunom, a kasnije i šolju kafe.

"Volim da ustanem pre dece da obavim sve što želim, a onda imam vremena da se potpuno fokusiram na njih. Meditacija je jedna od najvažnijih stvari koje radim svaki dan. Meditiram 20 minuta, dva puta dnevno. Ponekad propustim poslepodnevnu meditaciju, ali jutarnju nikad", izjavila je jednom prilikom. 

Profimedia