Aktuelno

Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stena i prva u svemu

Žena rođena u ovom znaku Zodijaka je toliko puta pala i nastavila da je sada jača nego ikada.

Utorak, 30.10.2018.

08:20

Izvor: zenskimagazin.rs/superzena

Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stena i prva u svemu
foto: Thinkstock

Podeli:

Ona ne poznaje granice i uvek traži istinu. Govorimo o ženi koja je rođena u znaku Strelca.

Ona je jaka

Žena koja je rođena u ovom znaku je osoba koja može biti prva u svemu. Stvarno pokušava da bude uspešna i mnogo ulaže u svoje znanje. Bori se da postigne najbolje rezultate u svim oblastima života.

Zanimljiva je i zbog toga se stalno razvija

Strelčevi su uvek radoznali. Ovim znakom upravlja kuća filozofije, a žena Strelac traži istinu u svim okolnostima. Duboko istražuje svakog muškarca, ženu ili dete, a njeni razgovore mogu se odnositi na sve - od religije i politike, do seksualne orijentacije.

Ništa nije van granica ili tabua u njenoj potrazi za odgovorima

Ona je svestrana i zaista šarmantna ličnost. Uvek uživa u novim iskustvima. Žene Strelčevi su obično iskrene i nezavisne, a ova kombinacija je zaista atraktivna.

Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese.

Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretnete muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja.

Čovek njenog života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Da li je ljubomorna? Ne mnogo. Ipak, prevaru neće nikada oprostiti…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.