Aktuelno

RAK

Četvrtak, 22.12.2022.

12:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Duže veze tokom proleća i početkom jeseni mogu preći na viši nivo.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku – ne mogu da kažem da je 2024. jednostavna za vas – biće tu povremenih preispitivanja odnosa, povremenih zahlađenja, često će se dešavati da nemate dovoljno vremena jedno za drugo (za ovo ćete oboje biti krivi jer je I partneru I vama 2024. godina prikazana kao zahtevna po pitanju posla I kao vreme kada ćete mnogo morati da se usredsredite na ovaj sektor) – ali kao par ćete istrajati, jer ono što vas spaja je jače od bilo kakve problematike.

Ulazak Jupitera u znak Blizanaca (vama iza leđa) može od kraja maja doneti da se češće osećate teskobno I nesigurno (posebno izraženo tokom avgusta I decembra pa je u ovim periodima važno da se više povežete sa voljenom osobom I više verujete jedno drugom).

Duže veze tokom proleća I početkom jeseni mogu preći na viši nivo.

Slobodni Rakovi – neki odnosi se tokom ove godine mogu obnoviti, ali će opstati samo ako oboje pokažete veliki trud I posvećenost. Period za nove ljubavi je najaktivniji tokom proleća I leta, sa posebnim osvrtom na drugi deo juna I ceo jul mesec – kada se mogu pokrenuti zaista ozbiljne I trajne ljubavne priče.

Posao

Poslovna tematika će vas jako zaokupljati tokom cele 2024., a najplodonosniji periodi (misli se I na finansije) su prvi I poslednji kvartal godine (sem januara koji je dosta nestabilan). Da, itekako vam se tokom 2024. može učiniti da vaš trud I angažovanje nisu dovoljno cenjeni (u smislu radnog mesta koje želite ili pozicije) ili da ste nekako "skrajnuti" – ali celu ovu godinu shvatite kao pripremu za 2025., koja će vam doneti neuporedivo više. Komunikacija I strpljenje sa saradnicima su ključ za 2024. Pred kraj godine možete vrlo ozbiljno krenuti u razmišljanja (ili čak u pripreme) za ulazak u privatni biznis.

Zdravlje

Bavite se hroničnim zdravstvenim problemima, ne zapostavljajte ih. Ovo je godina u kojoj je potrebno menjati navike I više voditi računa I o svom fizičkom, ali I o mentalnom zdravlju.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare