Aktuelno

JARAC

Četvrtak, 22.12.2022.

12:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ovo je godina u kojoj ćete baš lepo zaraditi – i kroz redovan posao, ali moguće i kroz dodatno poslovno angažovanje.

.

Ljubav

2024. ukazuje na neusaglašenost I lošiju komunikaciju između partnera I vas, što može biti I posledica velikog broja obaveza sa obe strane I nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo.

Zadatak vam je da ovo rešavate, tražeći način da zajedničkih trenutaka bude što više I da oni budu ispunjeni pokretom I dobrom energijom – jer će to više nego pozitivno uticati na stabilnost odnosa. I voljenu osobu I vas će povremeno vrebati iskušenja tajnih flertova ili avantura – što definitivno ne bi popravilo situaciju, već bi u nekim periodima godine (januar, mart-april, jun, avgust, novembar) moglo da vas dovede do ozbiljnijih problema u odnosu.

Biće I onih koji će se odlučiti za ozbiljnije korake I dizanje odnosa na viši nivo – za šta je najbolji prolećni period. Slobodni Jarčevi – pronaći ćete ono što tražite (stabilnost I trajnost), ali ne iz prvog pokušaja. Sigurno je da ćete imati par “kikseva” jer će vas povući odnosi koji su fatalni, strasni, ali izuzetno komplikovani, moguće čak I tajni. Za neke od vas izvesno je pomirenje sa bivšim partnerom, obnova veze – koja bi ovog puta mogla I da uspe.

Posao

Ulazak Plutona u vaš sektor finansija u januaru, kao i ulazak Jupitera u vaše polje posla tokom maja – u velikoj će meri pozitivno uticati na novčanu stabilnost. Ovo je godina u kojoj ćete baš lepo zaraditi – i kroz redovan posao, ali moguće i kroz dodatno poslovno angažovanje.

Ovo ne znači da je 2024. lagana za vas, naprotiv – obaveze će vam oduzimati ogromnu količinu vremena, a izvesno je I da ćete imati periode lošije komunikacije u saradničkim odnosima. Ipak, mnogi od vas će stići do ciljeva koje su postavili I oko kojih se trude godinama unazad. Iako teška i zahtevna, pred vama je plodna godina.

Zdravlje

Nervoza je pojačana a u ovoj godini ćete se i dosta fizički i mentalno trošiti. Potrebno je da sprovodite što zdravije navike po pitanju ishrane, odmora i fizičkih aktivnosti – da biste se resetovali I bili dobro.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare