"Došlo je zlo vreme..." Sloboda Mićalović na meti kritika zbog izjave o dojenju, odmah se oglasila

Glumica Sloboda Mićalović pokrenula je burnu raspravu na društvenim mrežama i izazvala različite reakcije javnosti zbog izjave o dojenju prilikom gostovanja u jednom podkastu.

Utorak, 16.01.2024.

12:30

Izvor: superžena

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad žena izabere da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne. Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko. Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam psihološki, iz čega to ide... Ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i imale potrebu da dojimo svoju decu...", objašnjavala je glumica.

"Mi koje smo dojile, želimo da razumemo žene koje neće da doje ili ne mogu da doje... Zato bi one nas osudile što smo dojile. Ne razumem zašto je žena ženi postala najveći neprijatelj? Saosećam se sa mamama koje nemaju mleko, a žele da doje, kao što ovo pokušavam da razumem. Ja imam ovo mišljenje, ti imaš svoje, žena koja neće da doji svoje, i niko nikog ne treba tu sada da linčuje", istakla je Sloboda u podkastu "Jednostavno roditelj".

S obzirom na burne reakcije koje je izazvala svojom izjavom, oglasila se ponovo, putem storija na Instagramu.

"Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kojem niko ne sme ništa da kaže, ili pak svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili pak ne", napisala je glumica i dodala: "Žena ženi mora biti prijatelj".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.