Veze i odnosi

Žene su odlučile: Ovo je idealan muškarac

Zanimljivo istraživanje portala NetVoucherCodes otkrilo je šta žene misle o tome kakav bi trebalo da bude gospodin Pravi - koliko treba da bude visok, kakvu boju kose i očiju treba da ima, ali i koliko treba da zarađuje. Mogli biste se iznenaditi…

Četvrtak, 13.03.2014.

11:38

Izvor: Tportal

Default images

Podeli:

Grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.

Lekari, bankari i advokati nisu popularni zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati. Žene, naime, kažu da zbog budućnosti i dece treba dobro da izaberu. Stoga preferiraju profesore koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju. Prema tom kriterijumu, gospodin Pravi je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje za pristojan život. Naime takav muškarac je materijal za muža.

Kada je u pitanju boja kose, ispitanice su saglasne u stavu da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi volele da se skrase sa smeđokosim muškarcima.

Karijera i prihodi su na drugom mestu liste prioriteta, nakon, naravno, fizičkog izgleda. Neke ispitanice su rekle da, ma koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći da obezbedi decu.

Predstavnik sa sajta NetVoucherCodes kaže da svaka žena ima viziju o tome kako njen budući muž treba da izgleda, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći.

“Što više kriterijuma žene postavljaju, to će im biti teže da nađu savršenog muškarca. Trebalo bi da imate neka očekivanja i da znate šta želite, no gospodin Pravi može da bude osoba koju ste najmanje očekivale.”

Izvor: tportal
Foto: adamr/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.