Aktuelno

Fatalna Rumunka i lepi Bugarin do ušiju zaljubljeni: Za njih kažu da su nestvaran par FOTO

Madalina i Grigor privlače veliku pažnju gde god se pojave, a u vezi su već nekoliko meseci i jasno je da ne mogu da se odvoje jedno od drugog.

Petak, 08.09.2023.

12:06

Izvor: superžena

Fatalna Rumunka i lepi Bugarin do ušiju zaljubljeni: Za njih kažu da su nestvaran par FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Rumunska glumica i manekenka Madalina Genea privukla je veliku pažnju na 80. Filmskom festivalu u Veneciji kada je zablistala na crvenom tepihu sva u belom, a sada se ponovo priča o njoj, ali zbog bugarskog lepotana Grigora Dimitrova, s kojim je već neko vreme u emotivnoj vezi.

Lepotica i teniser su uhvaćeni kako se ljube na terasi luksuznog hotela u Veneciji, a Grigor je pratio Madalinu i do crvenog tepiha. Za njihovu vezu se saznalo pre četiri meseca, a glumica je u maju u Rimu podržavala meč svog partnera i Novaka Đokovića, od kojeg je izgubio. Tada je "pala" i slika miljenika žena na njenom profilu na Instagramu, koju je i on potom objavio.

Više definitivno ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a mnogi kažu da izgledaju kao savršeni par.

Foto: Profimedia

Ova lepotica koja sve češće puni naslovnice imala je pre tenisera romansu sa još jednim zavodnikom – Džerardom Batlerom, zatim s Filipom Plejnom, Vitom Šnabelom, a iz veze sa Matejom Startanom ima petogodišnju ćerku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.