Zdrav duh

Kako vreme utiče na naše zdravlje i raspoloženje?

Sve je više ljudi koji zbog vremenskih prilika imaju problema sa koncentracijom, nervozni su ili imaju neke ozbiljne zdravstvene tegobe. Poznato je da se bolje osećamo kada je vreme vedro i sunčano, međutim nagle promene temperature svakako će ostaviti traga na metereopatama.

0

Da li je samoubistvo sebično?

Tragične sudbine poznatih, kreatorke Kejt Spejd i kuvara i TV zvezde entonija Bordena, skrenule su pažnju na problem mentalnih bolesti. Njihov izbor, samoubistvo, otvara jedno novo poglavlje i pitanje - da li je samoubistvo sebično?

11 komentara

Jedan vitamin "oživeće" vaše snove

Svi se ponekad probudimo znajući da smo sanjali nešto živopisno i intrigantno, ali toga se ujutru sećamo u tragovima. Naučnici veruju da su otkrili koji vitamin pomaže da se snovi upamte.

0 komentara

Obla i omražena: Zašto je ova manekenka potrebna svim ženama?

Dok joj se jedni klanjaju do poda, drugi joj upućuju i više nego oštre reči kritike na račun njenog izgleda. Od kada se u svetu pojavio termin "plus sajz manekenka" ona je među vodećima. Kao takva često je i najviše omražena, ali je svakako žena čije stavove treba da saslušate. Ešli Grejem je mnogo više od običnog modela i sa razlogom je jedna od najuspešnijih manekenki.

7 komentara
prethodna strana 1 od 36 sledeca idi na stranu