Aktuelno

Nekada je bila najlepša žena Holivuda, a sada je njeno lice potpuno deformisano FOTO

Glumica Tara Rid, zvezda hit filma "Američka pita", nedavno se pojavila na Nedelji veganske mode u Los Anđelesu. A onda je svojim izgledom iznenadila širu javnost...

Nedelja, 15.10.2023.

08:30

Izvor: superžena

Nekada je bila najlepša žena Holivuda, a sada je njeno lice potpuno deformisano FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Čak i onim njenim najokorelijim fanovima je bilo teško da je prepoznaju. Tara je došla u ljubičasto belom autfitu, ali njen stajling nije bilo ono što je prouvklo najviše pažnje.

Ridova je vidno smršala, toliko da su joj se čak i njene prepoznatljive crte lice promenile.

Podsetimo, Tara je bila jedna od najpoželjnijih dama Holivuda, a uloga u gore pomenutom američkom ostvarenju joj je otvorila vrata uspešnog glumačkog sveta. Međutim, sve se promenilo kada se suočila sa zdravstvenim problemima.

Čuvena glumica je dva puta radila estetske zahvate u predelu grudnog koša, a nije tajna i da je išla na liposukciju.

"Telo mi se potpuno promenilo, izgleda apsurdno... Zbog tih nesrećnih korekcija izgubila sam mnoge poslove", požalila se glumica u jednom starom intervjuu.

Već godinama se šuška o Tarinoj borbi s anoreksijom, no ona i dalje uporno tvrdi kako nikad u životu nije patila od poremećaja u ishrani.

"Dosta mi je takvih tvrdnji! Jednostavno sam mršava, pomirite se s tim! Napadate li ovako i ljude s prekomernom težinom svaki put kad izađu van iz kuće?!", poručila je svojevremeno hejterima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.