Aktuelno

Uskoro puni 75 godina, a niko joj ne veruje: Ova žena šokira izgledom FOTO

Vera Vang će 27. juna napuniti 75 godina, a evo u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda.

29.04.2024.

18:24

Izvor: superžena

3
Uskoro puni 75 godina, a niko joj ne veruje: Ova žena šokira izgledom FOTO
Dmytro Voinalovych/Shutterstock

Podeli:

Američka dizajnerka Vera Vang, koju su proslavile venčanice izgleda kao da je vreme stalo, te se korisnici društvenh mreža redovno čude i pitaju se kako je moguće da ne stari.

Ova slavna 74-godišnjakinja, čije ime je poznato u celom svetu, otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda, čak i na sredini osme decenije.

"U svetu mode sam od svoje 19. godine. Ne ispred kamere, već iza nje. Nikad nisam razmišljala o mladosti, verovatno zbog toga što radim s najlepšim ženama na svetu. I zbog toga ih više zamišljam kao svoje muze, a to je možda produktivan način prihvatanja starenja", otkriva Vera Vang, koja, iznenađujuće, redovno konzumira "čarobni eliksir" - koktel na bazi votke, puno sna i zaljubljenost u posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Pored votke pije vodu, a redovno i vežba, pa je u zavidnoj kondiciji. Ispričala je i šta najviše voli da jede.

"Volim sašimi sa smeđim pirinčem i povrćem, kineski brokoli kuvan na pari s piletinom ili pirinčem, ili salatu od artičoka, ili ribu. Međutim, u jednom trenutku sam jela parče pice svakog dana i nikad nisam dobila ni kilogram viška. Uopšte nije loša ideja ako iscedite s nje višak ulja, svakako vas zasiti", rekla je dizajnerka, koja je i veliki zaljubljenik popularnih krofni Dunkin' Donats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

"Volim krofnu punjenu kemom i posutu šećerom. Deluje kao žele, a unutra je krem od vanile. Sviđa mi se i ona roze s mrvicama...", priznala je, ali na kraju je otkrila da je njenom izgledu ipak najviše doprineo težak rad i posvećenost poslu, u kombinaciji s kvalitetnim snom.

"Šta pije ona? Krv od jednoroga?", "Da li se to ona upravo odjavila od starenja?", "Izgledaš senzacionalno", "Zauvek diva", neki su od komentara na račun njenog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)