Aktuelno

Danas među najvećim lepoticama sveta, a nekad? Isplivala fotka slavnih glumica FOTO

Pamtite li dve slavne lepotice s počeka karijere?

03.05.2024.

12:13

Izvor: superžena

0
Danas među najvećim lepoticama sveta, a nekad? Isplivala fotka slavnih glumica FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumice Salma Hajek i Penelopre Kruz osvojile su publiku čim su se pojavile na filsmkom platnu, kako lepotom, tako i šarmom. Puno godina kasnije, i dalje ih nazivaju najlepšim ženama na planeti.

Ne možemo da se ne zapitamo kako su nekad ove slavne lepotice izgledale, a u prilog tome ide fotografija koja se uveliko  komentariše na društvenim mrežama. U pitanju je njihova zajednička fotografija s počeka karijere, koja je objavljena specijalnim povodom.

Zanimljivo je da se ove dve dame gotovo ništa nisu promenile - i dalje ih krasi ono što ih je krasilo na početku karijere.

U pitanju je slika sa premijere filma "Dogma" u Njujorku, 1999. godine, te jedna iz 2000. i jedna iz 2005. godine.

Salma je koleginici i prijateljici uputila rođendansku čestitku uz fotograije koje je objavila na Instagramu, te joj je ispisala emotivnu poruku.

"Hvala ti, Bože, što si poslao anđela na zemlju. Svi mi čiji su se putevi s njom ukrstili, znako da nam je ona učinila život ludim, uzbudljivim, smislenim, inspirativnim i s toliko ljubavi nas je naučila šta su solidarnost i odanost. Hvala ti za male anđele koje si rodila na ovom svetu. Ti si izvanredna žena, svake godine sve više", poručila je Salma Hajek.