Aktuelno

Ben Aflek u centru skandala, potpuno se uništio – pokazao "rastopljeno" lice FOTO/VIDEO

"Zar čovek nije mogao da priušti dobrog plastičnog hirurga?", glasio je jedan komentar...

06.05.2024.

13:14

Izvor: superžena

0
Ben Aflek u centru skandala, potpuno se uništio – pokazao "rastopljeno" lice FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Festival komedije "Is a Joke Fest" nedavno je prikazan na striming platformi Netfliks, a u okviru ovog događaja
postoji poseban segment, posvećen prozivkama – "The Greatest Roast of All Time: Tom Brady". Ovo je specifičan vid komedije koji podrazumeva glavnog aktera koji ismeva drugo lice, u ovom slučaju legendu američkog fudbala Toma Brejdija.

Nekoliko iznenađenja je pratilo celokupan šou, a među njima je bilo i neplanirano pojavljivanje Bena Afleka. Nastup holivudskog glumca okarakterisan je kao "najgori do sada", a fanovi su ostali u šoku kada su videli Aflekovo lice.

A onda je Eks (bivši Tviter) počeo da "gori" od komentara...

Kako može da se pročita u mnogobrojnim komentarima na gorepomenutoj mreži, korisnici tvrde da je Ben radio niz estetskih zahvata, koji se, i te kako, primećuju na njegovom licu.

"Aflek je večeras debitovao sa novim 'rastopljenim' licem", "Lifting lica Bena Afleka izgleda suludo", "Zar čovek nije mogao da priušti dobrog plastičnog hirurga?", "Zašto mu je lice ovoliko drugačije? Čini se da je nešto radio na licu", "Šta se to dešava sa Aflekovim licem?", "Ovom čoveku se lice jednostavno ne pomera", "Lice Bena Afleka izgledalo je kao lice Brusa Springstina nakon trodnevnog mučenja", "Da li gledam u Afleka ili u neki drugu osobu?", "Bukvalno mu se ne pomera nijedan mišić na licu osim usana", samo su neki komentari...