Aktuelno

Kakav Kris Hemsvort? Kada su videli njen minijaturni šorts zaboravili su na glumca FOTO

Glumac Kris Hemsvort (40), koji će uz pevačicu Dženifer Lopez da vodi ovogodišnji program Met gale, nedavno je prisustvovao svečanoj večeri u Njujorku.

06.05.2024.

15:43

Izvor: superžena

3
Kakav Kris Hemsvort? Kada su videli njen minijaturni šorts zaboravili su na glumca FOTO
Profimedia

Podeli:

Urednica britanskog "Voga" Ana Vintur tradicionalno svake godine, uoči održavanja Met gale, organizuje večeru za posetioce ovog najvećeg modnog događaja.

Listu zvanica će i ovog puta činiti poznata imena ljudi iz javnog svet, a među njima su se najviše istakli: popularna glumica Zendeja, latino diva Dženifer Lopez, glumica Sijena Miler, portorikanski reper Bed Bani, ali i glumac Kris Hemsvort.

Profimedia

Kris, koji će uz pevačicu Dženifer Lopez da vodi ovogodišnji program Met gale, je za večeru u Njujorku odabrao modernu kombinaciju, sačinjenu od crnih pantalona, svilene košulje u istoj boji i sakoa u "animal printu".

Ipak, pažnju javnosti nije privukao glumčev neobični sako, već njegova supruga, takođe, glumica- Elsa Pataki (47).

Ona je za ovu priliku nosila kratak šorts koji je savršeno ukombinovala sa svilenom košuljom u boji lavande i svetlucavim sakoom.

Profimedia

Celokupno izdanje je upotpunila otvorenim crnim štiklama, te je dodatno istakla svoje mišićave noge.

Inače, Elsa i Kris se retko pojavljuju u javnosti, a da bi sačuvali svoju vezu od okrutnog holivudskog sveta odselili su se sa decom u Australiju.

Njih dvoje su u srećnom braku već 13 godina, a sam glumac je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua ispričao i kako su se upoznali.

"Zapravo nas je upoznao njen agent filma ‘Brzi i žestoki’ koji je tada snimala. Smestio nam je sastanak na slepo i tada je sve počelo. U samo nekoliko sati ceo mi se svet izokrenuo. Pre nisam mislio da leptirići u stomaku postoje. Zaista postoje", ispričao je jednom prilikom Kris.

Profimedia