Aktuelno

Dok su druge birale haljine, ona je mamila poglede u najmanjem bikiniju FOTO

Boravak u Kanu iskoristila je na najbolji način, a uživali su i oni koji su je "pratili".

24.05.2024.

22:29

Izvor: superžena

1
Dok su druge birale haljine, ona je mamila poglede u najmanjem bikiniju FOTO
Profimedia/Francois Glories/SIPA/2405191557

Podeli:

I supermodel Bela Hadid, koja je svojevremeno proglašena za najlepšu ženu sveta, a nedavno se povukla sa modnih pista, posetila je jug Francuske kako bi uživala na 77. Kanskom filmskom festivalu, ali i u suncu i moru.

Jedna od najpoznatijih američkih manekenki, sestra Điđi Hadid koja je poslednjih meseci u žiži interesovanja javnosti zbog veze sa Bredlijem Kuperom, otvorila je sezonu kupanja i sunčanja, te pokazala besprekornu figuru u pink bikiniju tokom boravka u poznatom hotelu za vreme prestižne manifestacije u Kanu.

Profimedia

Sunčala se u dvodelnom kupaćem čiji gornji deo je na trougliće, a donji čine gaćice na vezivanje koje savršeno ističu njen ravan stomak i duge vitke noge.

Profimedia

Fotoreporteri su je uhvatili u još jednom zanosnom izdanju, kojim je potvrdila status jedne od najtraženijih manekenki, kada je bila u braon mini haljini bez grudnjaka i zavodljivo pozirala pred objektivima, kao pravi profesionalac u svom poslu.

Profimedia/Francois Glories/SIPA/2405191602
 
A u čemu se te večeri pojavila u Kanu i zašto se toliko pričalo o njenom izdanju na crvenom tepihu, pogledajte na fotografijama: