Aktuelno

Bekamu je više dojadilo, 25 godina ista svađa sa ženom: Viktorija morala da se promeni

Čuvena modna dizajnerka Viktorija Bekam šokirala je fanove kada je objavila da je "baš briga šta drugi ljudi misle o njemom telu", te da je "život previše kratak da bi brojala kalorije".

29.05.2024.

15:04

Izvor: superžena

2
Bekamu je više dojadilo, 25 godina ista svađa sa ženom: Viktorija morala da se promeni
Profimedia

Podeli:

Inače, 50-godišnja dizajnerka je već 25 godina verna jednom planu ishrane koji podrazumeva unos zdravih masti i proteina. Retko kada odstupa od svoje omiljene hrane (ribe i grilovanog povrća), ali već duže vreme pokušava da smanji unos omiljenog alkoholnog napitka – vina.

A onda je konačno odustala od te ideje...

"Veoma sam disciplinovana povodom svoje ishrane, treninga i generalno svoje profesionalne karijere. Ali ne želim da se odreknem stvari koje me čine srećnom, želim da uživam u životu i ne želim više da brojim kalorije", rekla je. Zatim je dodala:

"Ne želim da se odreknem vina".

Odluka da konačno počne da uživa u životu sa svojih 50 godina sigurno je obradovala i njenog supruga Dejvida Bekama, koji je nedavno govorio o Viktorijinom nezdravom odnosu prema ishrani.

"Postanem veoma emotivan kada pričamo o hrani i vinu. Kada jedem nešto ukusno, želim da svi moji bliski prijatelji to probaju", počeo je legendarni fudbaler.

"Nažalost, oženjen sam osobom koja poslednjih 25 godina jede istu hranu. Otkako sam je upoznao, ona (Viktorija) jede samo  grilovanu ribu i povrće i retko kada će da odstupi od tog pravila."

Ona je nezaustavljiva – čak i kad ima slomljenu nogu FOTO

"Sećam se, jednom je podelila obrok sa mnom i to je bilo tokom trudnoće s našom ćerkom Harper. To je bilo moje omiljeno veče. Ne znam šta smo slavili, ali znam da je bilo lepo – videti nju kako jede. Samo je to veče probala drugačiju hranu i nikad više", zaključio je Bekam.