Aktuelno

Najseksepilnija čuvarka plaže izvadila 2 litra masnoće; sada izgleda kao "bomba" FOTO

Zvezda serije "Čuvari plaže" još jednom je pokazala svoju zavidu figuru...

02.06.2024.

18:15

Izvor: superžena

4
Najseksepilnija čuvarka plaže izvadila 2 litra masnoće; sada izgleda kao "bomba" FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Dona Deriko aktivni je član društvenih mreža, gde redovno objavljuje atraktivne, a neretko i provokativne fotografije.

Tako je bilo i ovog puta kada je svoj fanove počastila izdanjem u crvenom bikiniju.

Kako se vidi, omiljena čuvarka plaže se nije stidela da pokaže bujne grudi i vitko telo u 57. godini, a ni njeni mnogobrojni fanovi na mrežama se nisu stideli da prokomentarišu ovaj prizor.

"Vruće je danas", kratko je napisala glumica u opisu fotografije koja je izazvala lavinu komentara...

"Volim tvoj stil, Dona", "Kraljice, ti si inspiracija", "Volim te", samo su neki od komentara...

Podsetimo, Dona Deriko je glumila Donu Marko u "Čuvarima plaže" od 1996. do 1998. godine. Iako je serija za nju bila odskočna daska za dalji napredak u karijeri, to se nije desilo. Dona je napravila veliku pauzu, kako bi se posvetila majčinstvu. Rodila je dvoje dece - Rejnu i Frenki-Džina Siksa

"Telo mi se nakon dve trudnoće promenilo. Ostao mi je višak kože na stomaku, a kasnije sam se gojila i mršavila, pa imam i viška kože na rukama", rekla je ona jednom prilikom.

Glumica je poželela da povrati svoju mladalačku formu, te je u jednom danu odradila četiri plastične operacije i to pred kamerama. Hirurg je glumici iz donjeg dela stomaka liposukcijom izvadio 2 litra masnoće, pa joj to ubrizgao u zadnjicu, piše 24sata.hr

"Nakon svih zahvata, osećam se odlično. Nisam mislila da ću ponovo obući crveni kupaći ispred kamera, ali evo me ovde", ponosno je tada izjavila Dona.