Aktuelno

Turski Džejson Momoa šokirao obožavateljke: "Nadam se da nije zauvek"

Džan Jaman je iznenada povukao potez koji je rastužio milione njegovih obožavateljki širom sveta.

15.06.2024.

10:02

Izvor: superžena

0
Turski Džejson Momoa šokirao obožavateljke: "Nadam se da nije zauvek"
Cinzia Camela/Profimedia

Podeli:

Turski glumac Džan Jaman, kojeg mnogi porede s najpoželjnijim muškarcem današnjice Džejsonom Momoom, šokirao je obožavateljke širom sveta novim potezom. Obrisao je profile na društvenim mrežama, uključujući i Instagram na kojem ga je pratilo 11 miliona ljudi.

Ovo nije prvi put da se jedan od najpopularnijih turskih glumaca odlučio na ovaj drastičan pitez; isto je uradio i u aprilu 2021. godine, a kružile su glasine da je to učinio zbog veze sa atraktivnom sportskom novinarkom Diletom Leotom.

Sada je, navodno, profile obrisao kako bi se u potpunosti mogao posvetiti poslu, odnosno snimanju serije "Sandokan", projektu na kojem radi već godinama i zbog kojeg se iz Istanbula preselio u Rim. U međuvremenu radi i na snimanju serije "Ljubičasta kao more", u kojoj mu je partnerka lepa glumica i manekenka Frančeska Kilemi.

Cinzia Camela/Profimedia

Ipak, rastužio je milione obožavateljki, koje komentarišu da se nadaju da društvene mreže nije obrisao zauvek, već da ih je samo nakratko deaktivirao.

Da li će se turski zavodnik uskoro vratiti na mreže, kao što je to prošli put učinio desetak dana nakon "nestanka" s istih, ostaje da vidimo.