Aktuelno

Najlepša žena na svetu došla da podrži Đokovića: Trudna blista na Vimbldonu FOTO

Margo Robi je uoči polufinalnog meča između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija.

12.07.2024.

15:00

Izvor: superžena

4
Najlepša žena na svetu došla da podrži Đokovića: Trudna blista na Vimbldonu FOTO
Profimedia

Podeli:

Australijska glumica Margo Robi koja je pre nekoliko dana celom svetu obelodanila najlepšu vest - da je u drugom stanju, sve poglede je skrenula na sebe kada se ovog 12. jula, pojavila na glavnom terenu Vimbldona.

Iako se na  temu trudnoće nije oglašavala, a na londonski Vimbldon nije stigla golog stomaka, već u haljinici na tufnice koja vešto prikriva isti i akcenat stavlja na njene vitke i duge noge, jasno se vidi da je beba na putu.

Slavna holivudska lepotica je momentalno privukla pažnju, budući da slovi za jednu od najomiljenijih i najlepših glumica, a letnji stajling dopunila je i crnim papučama na štiklu. Stigla je u društvu supruga Toma Akerlija.

Profimedia

Poznato je da je lepa Margo Robi veliki fan Novaka Đokovića i da je oduševljena našim najboljim teniserom, a prošle godine pojavila se njihova zajednička fotografija koja je nastala u Argentini još 2013. godine, kada je Đoković igrao protiv Nadala.

Novak Đoković igra polufinalni meč protiv Italijana Lorenca Musetija, a početak se očekuje oko 16.30 časova, a osim Margo Robi tu će biti i Hju Grant, Džejms Norton i mnoga druga slavna imena.

Profimedia