Veze i odnosi

Zbog prvog susreta i danas crveni: Neverovatna ljubavna priča Endija i Kim duga 19 godina

Kim i Endi Mari imaju četvoro dece i spadaju u one slavne parove čije ljubavne priče su neverovatne; istinite i spontane. Ovo je njihova.

05.07.2024.

11:16

Izvor: superžena

0
Zbog prvog susreta i danas crveni: Neverovatna ljubavna priča Endija i Kim duga 19 godina
Profimedia

Podeli:

Slavni škotski teniser Endi Mari zauvek se oprostio od svog učešća na Vimbldonu, a tim povodom sinoć je održao i oproštajni govor na terenu kojem je prisustvovao i Novak Đoković. Vrlo emotivne scene ispraćene su i suzama i aplauzima, a miljenik teniske publike birao je reči jedva se suzdržavajući da ne zaplače.

Pričao je o karijeri, oživeo neke uspomene iz prethodnih godina, a poseban momenat posvetio je svojoj porodici, treneru i, naravno, supruzi Kim Mari s kojom je od 2005. godine te ih mnogi porede sa Novakom i Jelenom Đoković.

I njihova priča traje od srednjoškolskih dana, a Endi se s publikom sinoć našalio kako bi trebalo nešto da kaže i o svojoj supruzi inače će se naći u nevolji kad dođe kući, ali dodao i da će to biti najteži deo njegovog govora.

"Prvi put smo se sreli kad smo imali 18 godina. Kimin tata je teniski trener, upoznali smo se u Njujorku i izašli na večeru tokom US Opena. Malo sam se 'zbunio' kada smo prvi put izašli, ispratio sam je do hotela i tražio joj e-mail adresu. Mislim da to nije normalno", ispričao je i nasmejao publiku.

"Moj prvi meč koji je Kim uživo pratila je bio na US Openu, a ja sam tokom njega dva puta povraćao, jednom čak ispred mesta na kojem je ona sedela... Imao sam utisak da joj se i uprkos tome dopadam, tako da sam nakon toga shvatio da moram nekako da se potrudim da je zadržim", iskren je bio teniser.

Profimedia

"Kim mi je bila neverovatna, ali zaista neverovatna podrška, i meni i celoj mojoj porodici, i najbolja je mama na svetu. Žao mi je, ali za nekoliko meseci će morati da me viđa svakodnevno, pa stvari mogu postati nezgodne. Nadam se da ćemo izdržati sve zajedno i radujem se ostatku života s njom", poručio je slavni Endi Mari.

Slavni par venčao se nakon deset godina veze, 2015. godine, a ceo svet je ispratio njihov ljubavni momenat kada je teniser osvojio svoj prvi turnir u San Hozeu, te se probijao kroz gomilu kako bi došao do Kim da je poljubi. Tada je bilo jasno koliko mu znači i koliko je voli. Bila je tek tinejdžerka i još je išla u školu, pa joj je kasnije bilo neprijatno među profesorima i đacima.

Profimedia

"Mislila sam da nikad neće pobediti i da ću se neprimetno vratiti u školu u ponedeljak, zato sam i otišla s njim na taj turnir. Sećam se da sam mami rekla da nazove školu i kaže da imam virus i da ne mogu doći, ali onda sam se našla na svim naslovnim stranama, pa sam bila uhvaćena", ispričala je Kim jednom prilikom.

I to je bio početak njenog prisustva na turnirima... Ubrzo ga je pratila na svakom turniru, putovala s njim širom sveta i bilo je jasno da je to ljubav za ceo život.

Ni kratki raskid 2010. godine nije uspeo da poljulja njihove emocije, pa su i nakon pomirenja bili nerazdvojni. Danas njihova porodica broji šest članova; imaju četvoro dece: Sofiju, Edija, Tedija i Lolu.

BACKGRID UK/Profimedia