Aktuelno

Bila je seks-simbol iz "Čuvara plaže", danas zbog bolesti izgleda neprepoznatljivo FOTO

Glumica je uz Pamelu Anderson bila među najpopularnijim i najpoželjnijim lepoticama iz čuvene serije.

22.07.2024.

11:29

Izvor: superžena

2
Bila je seks-simbol iz "Čuvara plaže", danas zbog bolesti izgleda neprepoznatljivo FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Nikol Egert (52), koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji "Čuvari plaže" kada je imala svega 19 godina, važila je za jednu od najlepših plavuša u čuvenim crvenim kostimima.

U seriji je glumila dve godine, od 1992. do 1994, i mnogi muškarci su tada uzdisali za njom, pa je dobila i titulu seks-simbola. Privukla je neverovatnu pažnju publike, iako je Pamela Anderson bila najpoznatija. Međutim, nakon popularne serije neku zapaženiju ulogu nije ostvarila.

Profimedia

Nije imala sreće s karijerom, pa je 2013. godine i bankrotirala, a danas se bori s dijagnozom raka dojke i zbog bolesti izgleda neprepoznatljivo.

Priznala je početkom godine da se bori s opakom bolešću i izjavila da žali što se podvrgla plastičnoj operaciji s 18 godina kako bi povećala grudi.

Iako je bila veoma popularna, priznala je da nije bila ni psihički ni fizički spremna za svakodnevna snimanja u kupaćim kostimima, kao i da joj se nije dopadalo njeno telo u kupaćem koje je bilo "ravno kao daska". 

U intervjuu je dala i savet svim devojkama i ženama nezadovoljnim svojim izgledom – da ostave svoja tela na miru i da se ne odlučuju na plastične operacije.

Profimedia