Aktuelno

Ljubavni život joj je buran, a fotke golišave: Mnogim sportistima je "došla glave" FOTO

Nikoletu Lozanovu nazivaju "bugarskom bombom", pogledajte zašto.

05.08.2024.

19:03

Izvor: superžena

19
Ljubavni život joj je buran, a fotke golišave: Mnogim sportistima je "došla glave" FOTO
Dmitrii D/Shutterstock

Podeli:

Jedna od najpoznatijih bugarskih manekenki, Nikoleta Lozanova, iza sebe ima buran ljubavni život, a u martu ove godine je objavila da je ponovo postala mama. Njen dugogodišnji partner je fudbaler Nikolaj Mihajlov, reprezentativac Bugarske, koji je zahvaljujući svojoj atraktivnoj lepšoj polovini i sam često u centru pažnje javnosti.

Nikoleta je bivša supruga Valerija Božinova, nekadašnjeg fudbalera Partizana, s kojim ima ćerku i od kojeg se navodno razvela zbog njegove preljube, a brak je trajao od 2011. do 2015. godine.

Nisu se oglašavali tim povodom, već je manekenka nakon razvoda samo objavila provokativnu sliku uz poruku: "Izgledati dobro je najbolja osveta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

Kružile su priče da je bila u vezi i sa slavnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a pratio ju je glas da je kriva za raskid tenisera Grigora Dimitrova i Marije Šarapove, što joj mnogi nisu oprostili pa su je nazivali "zmijom".

Na društvenim mrežama je oduvek privlačila pažnju, pa i sada ostavlja bez daha svojim provokativnim fotografijama i atraktivnim izgledom, a jasno je da obožava da pozira naga, pa sa svojih 850.000 pratilaca najčešće deli upravo takve objave...