Aktuelno

Više puta je poneo titulu najseksepilnijeg muškarca – mogao bi opet i u 41. FOTO

Retko ko može da izazove pometnju među pripadnicama nežnjieg pola kao glumac Kris Hemsvort. A to je uradio i ovog puta..

06.08.2024.

17:51

Izvor: superžena

15
Više puta je poneo titulu najseksepilnijeg muškarca – mogao bi opet i u 41. FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumac je nedavno uslikan u sasvim običnoj šetnji plažom Bajron Bej u Australiji, a pažnju paparaca privuklo je njegovo vrelo izdanje.

Kris, koji je više puta proglašen za najseksepilnijeg muškarca godine prema izboru čitalaca magazina "People", je i ovog puta pokazao fit telo.

Profimedia

Zavidni trbušnjaci bili su, i te kako, vidljivi, a sudeći prema fotografijama i opremi koju je nosio, slavni lepotan uživa u letnjim aktivnostima - surfovanju.

Bez sumnje, i u 41. godini može da ponese titulu najseksepilnijeg muškarca.

Podsetimo, glumac je već 13 godina u srećnom braku sa glumicom Elsom Pataki. Sam glumac je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua ispričao i kako su se upoznali.

"Zapravo nas je upoznao njen agent filma ‘Brzi i žestoki’ koji je tada snimala. Smestio nam je sastanak na slepo i tada je sve počelo. U samo nekoliko sati ceo mi se svet izokrenuo. Pre nisam mislio da leptirići u stomaku postoje. Zaista postoje", ispričao je jednom prilikom Kris.