Aktuelno

Bila je najlepša žena na Balkanu, a onda se uništila operacijama: Da li se sećate nje?

Umesto naslovnica renomiranih magazina, Nina je punila tabloide, uglavnom, svojim privatnim životom...

23.08.2024.

15:06

Izvor: superžena

15
Bila je najlepša žena na Balkanu, a onda se uništila operacijama: Da li se sećate nje?
Profimedia

Podeli:

Hrvatska manekenka Nina Morić plenila je svojom lepotom. Modni kritičari predviđali su joj blistavu karijeru top-modela, poput one koju su imale manekenke svetskog glasa – Sindi Kraford, Naomi Kembel, Klaudija Šifer...

Profimedia

Međutim, njena modeling karijera otišla je u drugom pravcu. Umesto naslovnica renomiranih magazina, Nina je punila tabloide, uglavnom, svojim privatnim životom.

Karijeru modela započela je 1996. Godine, kada je na takmičenju "Elite Look of The Year" zauzela drugo mesto. Usledili su angažmani u Milanu, da bi 1998. trijumfovala na "Elitovom" takmičenju. Godinu dana kasnije pojavila se u spotu Rikija Martina za čuveni hit "Livin’ La Vida Loca", piše "Blic žena".

Ljubavni problemi bili su mnogo veći od želje za modnom slavom, a to ju je puno koštalo. Udavala se dva puta – prvi put za Fabricija Koronu, sa kojim je u 13-godišnjem braku dobila sina Karlosa, dok je 2013. rekla "da" italijanskom biznismenu Masimilijanu Dosiju od koga se posle dva meseca razvela.

Profimedia

Da stvar bude gora, tada su krenuli i problemi sa estetskom hirurgijom, zbog kojih njena prirodna lepota i dan-danas plaća cenu. U ispovesti za italijanske medije Nina je jednom prilikom pričala o estetskim zahvatima.

"Bivši muž nabio mi je toliko kompleksa zbog fizičkog izgleda da sam odlučila da se operišem", otkrila je, misleći na Fabricija Koronu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)